“Kate Middleton was heel de tijd triestig en werd gepest”, oud klasgenote klapt uit de biecht | Stop Pesten NU

084-0035994

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

“Kate Middleton was heel de tijd triestig en werd gepest”, oud klasgenote klapt uit de biecht

Kate Middleton heeft geen fijne schoolcarrière achter de rug. Dat zegt althans royalty-expert en biograaf Katie Nicolls. Zij sprak met enkele voormalige klasgenoten en die vertellen dat de hertogin niet aanvaard werd en ook gepest werd.

Kate Middleton kwam pas op 13-jarige leeftijd op de meisjesschool ‘Downe House’ terecht. De andere meisjes zitten er dan al twee jaar, ze zijn iets jonger en ook een kop kleiner dan Kate. Alle meisjes streefden er naar perfectie met veel klikjes en competitief gedrag tot gevolg. “Kate moet vanaf het begin miserabel zijn geweest. Ze was nieuw, slank en groot en alhoewel het om een internaat ging, ging Kate wel elke dag naar huis”, zegt oud klasgenote Emma Sayle.

Kate was niet goed genoeg om deel te kunnen uitmaken van het lacrosse-team en ze werd gepest omdat ze groot en smal was. Wanneer Kate met haar problemen naar de directie stapte, botste ze op een muur van onbegrip, ze kreeg de boodschap wat minder gevoelig te worden. Waardoor ze uiteindelijk van school veranderde.  

 

Bron

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):