Noa’s telefoonnummer werd op een sekssite gezet: “Ik kreeg twee telefoontjes per dag” | Stop Pesten NU

084-0035994

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Noa’s telefoonnummer werd op een sekssite gezet: “Ik kreeg twee telefoontjes per dag”

Noa (17) werd op de basisschool erg gepest en in de eerste klas werd dat alleen maar erger. Haar telefoonnummer werd op een sekssite gezet, waardoor ze werd overspoeld met telefoontjes. Toen er tijdens een jeugdavond voor haar werd gebeden, verscheen er een engel die haar door de moeilijke tijd heen hielp. “Ik kon mijn pesters veel beter negeren, want ik wist dat God altijd bij mij zou zijn.”

‘Kom je vanavond langs?’

“Op de basisschool ben ik veel gepest en toen ik naar de middelbare school ging, hoopte ik dat dit op zou houden. Jammer genoeg werd het alleen maar erger en op een gegeven moment merkte ik dat mijn telefoonnummer was uitgelekt en op een sekssite gezet. Ik kreeg allemaal gekke telefoontjes of ik vanavond langs wilde komen en random mensen boden modellenwerk aan. Toen ik op een gegeven moment twee keer per dag werd gebeld, was ik er helemaal klaar mee.”

“Ik heb een nieuw nummer gekregen en daarna zijn de telefoontjes gelukkig gestopt. Toch had deze gebeurtenis een hele negatieve impact, want ik werd heel onzeker over mijzelf en ik werd ook nog steeds gepest. Op een tieneravond van mijn kerk heb ik mijn verhaal gedeeld in de groep en ze wilden gelijk voor mij bidden. We vroegen aan God om een teken dat Hij, ondanks alles, bij mij zou zijn. Ik vond het heel mooi dat ze dit voor mij wilden doen en nog diezelfde avond kwam er een antwoord.”

Een antwoord van God

“We sloten de avond af met verstoppertje en ik liep snel naar de bovenste verdieping van de kerk. Opeens zag ik een groot, wit licht met een hoofd. Ik werd verblind en barstte in tranen uit. Toen ik mijn ogen weer opendeed, kon ik de engel niet meer zien, maar ik wist op dat moment zeker dat het een teken van God was. Door dit wonder was ik het spelletje volkomen vergeten en ik was als eerste af, maar dat maakte mij totaal niet uit. Ik deelde mijn verhaal met de groep en iedereen was sprakeloos.”

Wat er ook gebeurt: God is er altijd!

“Die avond heeft heel veel voor mij betekend en echt de bevestiging gegeven dat God altijd bij mij is. Ik voelde me eerst erg eenzaam door al die rare telefoontjes en de pesterijen, maar ik kan dat nu veel gemakkelijker negeren. Als ik weer eens een moeilijke tijd heb, denk ik terug aan dat moment en dan voel ik mij gelijk een stuk beter. Ik bid nog elke dag dat ik dankbaar ben dat God bij mij is en ik denk dat die gedachte het belangrijkste is: wat er ook gebeurt God is er altijd!”

 

 

Bron EO Beam

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):