Wij zijn gesloten tm 9 januari 2022 | Stop Pesten NU

084-0035994

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Wij zijn gesloten tm 9 januari 2022

Onze website gaat niet met vakantie en navigeert jullie met liefde naar alle informatie, tips, adviezen, documenten, tools en kennis over pesten en online pesten (cyberpesten).

 

Heb je haast?  Navigeer dan snel naar de paginalink van jouw interesse 

Individuele hulp nodig, deze organisaties kunnen je helpen ...

► Ik word gepest - Wat kan ik doen  

► Bel, chat, mail met vragen over pesten met deze organisaties  

► Bel, chat, mail met vragen over online pesten (cyberpesten) met deze organisaties

 

Informatie over Pesten per doelgroep

► ​Bejaardentehuizen 

► Kinderen & Jongeren 

Onderwijs 

► Ouders & Opvoeders 

► Sport

► Werkgevers 

► Werknemers 

 

 

Wist jij dat ... Pesten in 10 seconden stopt (in 57% van de gevallen) als de PEER pressure group (omstanders/leeftijdsgenoten) ingrijpt​!

 

 

Of ga snel naar
  • Kenniscentrum Online pesten (Cyberpesten) 
  • Kenniscentrum Pesten  
  • Kennisbank oa met Beleidsinstrumenten, Posters, Wetenschappelijke Onderzoeken, Wet- en regelgevingen 

 

 

Koninklijke Bibliotheek (KB) neemt StopPestenNu.nl op als digitaal erfgoed bij UNESCO

De website van Stichting Stop Pesten Nu is opgenomen als digitaal erfgoed door Unesco (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) beheer door KB (Koninklijke Bibliotheek)Onze website is door de Koninklijke Bibliotheek (KB) opgenomen als Digitaal Wereld Erfgoed bij UNESCO (Charter on the Preservation of the Digital Heritage) en hiermee is onze website sitevinternationaal erkend.

 

 

 

BLØF zegt: Ik STOP pesten nu!Stichting Stop Pesten Nu (Erkend Goed Doel) is hèt informatie-, expertise en kenniscentrum van Nederland met een uitgebreide kennisbank gericht op pesten en online pesten (cyberpesten). Naast alle informatie, tools, lesmaterialen, downloads en tips worden onze workshops, studiedagen, gastlessen, ouderavonden, gastspreker en voorlichtingen verzorgd door BOLWERKen.

Slachtoffers van pesten sturen ons dagelijks berichten dat ze zich door ons gesteund, gehoord en gezien voelen en hier zijn wij 

ontzettend blij mee. Want door doen wij het uiteindelijk allemaal voor. Iedere keer als wij dit horen geeft ons nog meer kracht en passie om door te blijven gaan. Wij zijn de stem voor alle slachtoffers van pesten in Nederland die onze stem kunnen gebruiken. Wij staan op de bres, elke dag weer om mensen bewust te maken dat pesten echt schadelijke gevolgen heeft niet alleen voor de gepeste maar voor de gehele groep.

 

 

Het beste tegengif bij pesten: Een goede sfeer in de groep is het beste tegengif. De pester en meelopers stoppen pas echt als zij geen aandacht meer krijgen van de groep. ​Breng het juiste tegengif in en pak het pesten aan met de hele groep, klas of team!  Wij hebben heel veel informatie op de website per doelgroep & uiteraard kunnen wij jullie hier ook mee helpen!

 

Doelgroep: 
Bejaarden
Kinderen en jongeren
Professionals
Sport en Vrije Tijd
Pesten op het werk
Ouders

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):