Yasmin wil haar stem laten horen voor mensen die gepest worden. | Stop Pesten NU

084-0035994

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Yasmin wil haar stem laten horen voor mensen die gepest worden.

Love Islands Yasmin kreeg na haar deelname aan het liefdesprogramma te maken met behoorlijk wat haatberichten. De weddingplanner vindt dat niemand dit verdient en wil nu dan ook opkomen voor jongeren die gepest worden.

Toekomst

Yasmin vond dan niet de liefde van haar leven tijdens haar deelname aan Love Island, maar wist wel veel hechte vriendschappen op te bouwen. Een van haar nieuwe bff's is Rosa, en met Rosa heeft ze grootse plannen voor de toekomst.

“Rosa en ik willen ons samen gaan uitspreken over wat positiviteit én negativiteit met een mens kan doen. Rosa was namelijk het ene uiterste en kreeg veel positieve berichten en ik kreeg veel negatieve berichten. Wij willen laten zien wat goede én slechte berichten met iemand kunnen doen.”

Pestgedrag

Yasmin ondervindt momenteel hoe het is om heftige berichten te ontvangen en realiseert zich hoe zwaar het moet zijn om gepest te worden. “Er zijn mensen die er door pesten echt aan onder doorgaan. Voor die mensen wil ik me hardmaken."

"Cyber bullies zijn zich er echt niet van bewust wat ze met pesterijen kunnen aanrichten. Het is niet normaal om iemand online af te maken; dat verdient niemand. Daar wil ik iets aan veranderen. Zelf werd ik nooit gepest, alleen ervaar ik nu hoe het is. Daarom vind ik het zo belangrijk om op te komen voor mensen die gepest worden."

Reality-tv

Dit zijn zeker niet Yasmins enige toekomstplannen, want ze heeft nog veel meer ideeën voor de toekomst. Ook heeft ze realityprogramma's nog geen vaarwel gekust. “Ik zou dolgraag een keer meedoen aan Expeditie Robinson. Dat is echt een droom. Daarnaast hoop ik dat ik verder kan met mijn muziek en mag draaien op festivals in Nederland.”

 

 

Bron

Tip van de redactie

Tip van onze redactie met interessante informatie over pesten en online pesten (cyberpesten):