Steun Stichting Stop Pesten Nu

084-8340086

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Kom in actie en steun Stop Pesten Nu

Help ons om een wereld zonder pesten te realiseren. Jouw bijdrage is van onschatbare waarde, zowel voor de slachtoffers als voor de maatschappij als geheel. Met jouw steun kunnen we een belangrijk verschil maken.Steun Stop Pesten Nu in haar strijd tegen pesten

Er zijn verschillende manieren waarop je ons kunt steunen, zoals het doen van een donatie, het starten van een actie of het verkopen van cupcakes. Elke bijdrage, groot of klein, draagt bij aan onze missie. Bij Stop Pesten Nu kun je erop vertrouwen dat je donatie veilig en goed besteed wordt. We zijn gecertificeerd door het CBF, wat betekent dat we voldoen aan strenge eisen en gecontroleerd worden.

Stichting Stop Pesten Nu is hèt enige Erkende Goede Doel tegen Pesten in Nederland

Kom in actie 

Laten we de strijd tegen pesten naar een hoger niveau tillen! Samen kunnen we een krachtige beweging vormen en een einde maken aan pestgedrag. Of je nu een leerling, een ouder, een sportcoach of gewoon iemand bent die geeft om een veilige omgeving, jouw steun maakt een wereld van verschil. 

 Actie & Inzameling - Wat kan je allemaal doen?

► Crowdfunding starten  - Hoe kan en waar kan je dit het beste doen?

 Donatie (*) zie tips CBF over velig en verantwoord doneren

► Gift (*) Eenmalig of periodiek - zie ook voordelen ANBI Stichting

► ​Nalatenschap - Erfenis (*) - Ik wil ook na mijn dood Stop Pesten Nu ondersteunen, hoe kan ik dit doen?

► Online inzameling via Social Media - Hoe werkt dit?

Voor organisaties

Bedrijven hebben de unieke kans om Stichting Stop Pesten Nu te ondersteunen en een positieve impact te maken. Ontdek de kracht van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen - MVO (*) door Stichting Stop Pesten Nu te ondersteunen. Hiermee tonen jullie je maatschappelijke betrokkenheid aan bij het creëren van een pestvrije samenleving. Samen kunnen we de normen veranderen, positieve verandering stimuleren en een impact maken die verder reikt dan de grenzen van jouw bedrijf. Doe mee en bouw mee aan een inclusieve wereld waarin pesten geen plaats heeft! U kunt ons andere steunen door:

► Gift (*) Eenmalig of periodiek (100% aftrekbaar)

Sponsoring (*) zie de Sponsorpakketten

 

Steun Stichting Stop Pesten Nu zodat wij ons zo snel mogelijk kunnen opheffen!

CBF keurmerk Stichting Stop Pesten Nu Erkend Goed Doel tegen PestenGeef gerust aan Stichting Stop Pesten Nu - CBF keurmerk

 

 

In 2022 besteedde wij 95% aan onze doelstellingen

Stichting Stop Pesten Nu is volledig afhankelijk van donaties en vrijwilligers. Wij ontvangen (nog) geen subsidies.

Dit gaven wij uit in 2022 - 95% naar onze doelstellingen - Stichting Stop Pesten Nu

 

De financiële voordelen (*) Sponsoring & Schenkingen (Giften) fiscaal aftrekbaar

Periodieke gift (schenking) 100% van de belasting aftrekbaar. Er geldt geen drempel en geen maximumbedrag. Je mag een periodieke gift in de aangifte inkomstenbelasting aftrekken als je aan de volgende voorwaarden voldoet: het goede doel is een ANBI, de periodieke gift dient in een overeenkomst te worden vastgelegd en er mag geen tegenprestatie worden verwacht. 

ANBIVoordelen ANBI status

 • Donateurs mogen giften (schenkingen) aftrekken voor inkomsten- of vennootschapsbelasting. 
 • Stichting Stop Pesten Nu ANBI hoeft geen schenk- en erfbelasting te betalen. 
 • De ANBI-gift Stop Pesten Nu rekenmodule kan u direct vertellen hoeveel een gift aan ons u netto kost.

Eenmalige gift (schenking) Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Je moet de giften schriftelijk kunnen bewijzen. 

Sponsoring Zakelijke uitgaven bij sponsoring zijn fiscaal volledig aftrekbaar. Het goede doel moet daar belasting over betalen. Er dienen goede afspraken te worden gemaakt zodat de Stichting Stop Pesten Nu geen financiële tegenvallers hierdoor oploopt.

Ontdek wat ons uniek maakt!

 • Wij hebben het CBF keurmerk Erkend Goed Doel, wat betekent dat we voldoen aan strenge kwaliteitseisen en gecontroleerd worden door het CBF.
 • Als ANBI Stichting hoeven wij geen erf- of schenkbelasting af te dragen, en donateurs kunnen giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Gebruik onze ANBI-rekenmodule om te zien hoeveel een gift aan Stop Pesten Nu je netto kost na belastingvoordelen.
 • Onze website is opgenomen als Digitaal Wereld Erfgoed bij UNESCO, dankzij de erkenning door de Koninklijke Bibliotheek (KB).
 • Wij zijn aangesloten bij Goede Doelen Nederland.

CBF keurmerk Stichting Stop Pesten Nu Erkend Goed Doel tegen Pesten

Unesco heeft Stop Pesten Nu opgenomen als digitaal werelderfgoedKB heeft Stop Pesten Nu opgenomen als digitaal werelderfgoed

ANBIGoede Doelen Nederland

 

 

 

Wij zijn trots op onze prestaties!

 • We hebben uitgebreide voorlichting gegeven en bewustwording gecreëerd. Samen met diverse media hebben we gewerkt aan het doorbreken van het taboe rond pesten en online pesten.
 • Pesten heeft langdurige schadelijke gevolgen voor zowel slachtoffers als pestkoppen. Het beïnvloedt niet alleen het individu, maar ook de omgeving, zoals een hele klas, team of organisatie. We hebben ons ingezet om ook andere vormen van ongewenst gedrag, zoals agressie, seksuele intimidatie en discriminatie, aan te pakken (zie overzicht). 

Bennie

Dit is hoe we ons doel bereiken!

 • We zijn een kennis-, informatie- en expertisecentrum met dagelijkse updates op onze website en social media.
 • Onze Kenniscentra Pesten & Online Pesten bieden specifieke kennis, tips, tools en advies voor verschillende doelgroepen, waaronder werkgevers, werknemers, scholen, sportverenigingen, ouderen, woonzorgcentra, leerlingen en ouders.
 • Onze kennisbank bevat informatie zoals beleidsinstrumenten, factsheets, richtlijnen, wetgeving en handreikingen.
 • We voeren campagnes, fungeren als vraagbaak voor redacties en journalisten, bieden lesmaterialen en organiseren evenementen zoals de Dag tegen Pesten en de Week tegen Pesten.

 

In 2021 besteedde wij 95% aan onze doelstellingen

Stichting Stop Pesten Nu is volledig afhankelijk van donaties en vrijwilligers. Wij ontvangen (nog) geen subsidies.

Dit gaven wij uit in 2021

Dit besteedden wij in 2021 aan het maatschappelijk doel

BN'ers zeggen Stop Pesten Nu

 

Belangrijke mededeling!

Let op: er zijn steeds meer gevallen waarin mensen of bedrijven doen alsof ze geld inzamelen voor goede doelen, waaronder Stichting Stop Pesten Nu. Helaas maken zij uiteindelijk geen geld over. We begrijpen dat als je zo'n actie of inzameling hebt gesteund, je wilt dat het geld bij ons terechtkomt. Daarom hebben we zorgvuldig nagedacht over hoe we dit veilig voor jou kunnen laten verlopen:

 1. Je kunt de opbrengsten direct overmaken naar de rekening van Stichting Stop Pesten Nu bij de Rabobank: NL34RABO0162133391, onder vermelding van jouw actie.
 2. Als alternatief kun je ook een online inzamelingsactie starten via Geef.nl, zodat de financiële gegevens direct gekoppeld zijn aan de bankrekening van het goede doel.

We willen ervoor zorgen dat jouw steun op een veilige manier bij ons aankomt.