Geïnterviewd door Radio, Kranten & TV StopPestenNu In de media

084-0035994

Foutmelding

You may not view this site from your current location.

Stop Pesten Nu geïnterviewd door Radio, Kranten en Televisie

Geïnterviewd door de Landelijke media: Tv, kranten, radio, magazines

Stichting Stop Pesten Nu vindt het heel belangrijk dat het pesten stopt, niet morgen, niet over een half jaar maar zo snel mogelijk.

Wij doen dit door zoveel mogelijk mensen bewust te maken over pesten, de gevolgen en wat mensen kunnen doen om het te stoppen. Vanuit dit oogpunt werken wij ook veel samen met de Media, de ene keer sparren wij inhoudelijk met de vele redacties, de andere keer zitten wij bij de productiehuizen aan tafel in de conceptfase van tv formats, de volgende keer worden wij zelf geïnterviewd of helpen wij kandidaten aanleveren voor goede inhoudelijke items.

Veel van ons werk is achter de schermen maar hieronder tref je een overzicht aan waar wij voor de schermen te zien zijn.

Wij zijn alle redacties, journalisten, media ontzettend dankbaar dat zij bijdragen aan de bewustwording dat pesten moet stoppen door hier goede inhoudelijke items en artikelen over te maken.

Bedankt hiervoor!

 

Stichting Stop Pesten Nu is hèt kenniscentrum, informatiecentrum, expertise- en adviescentrum van Nederland gericht op pesten en online pesten (cyberpesten).

 

2021

 Stichting Stop Pesten Nu - ANBI - CBF Erkend doel - Unesco Digitaal Werelderfgoed