Steun Stop Pesten Nu

084-8340086

Steun Stop Pesten Nu

Maak een wereld zonder pesten mogelijk. Uw bijdrage, groot of klein, is essentieel in onze missie om pesten te stoppen.

Steun Stop Pesten Nu in haar strijd tegen pesten

Hoe u kunt helpen

(*) Een ANBI stichting betaalt geen schenk- en erfbelasting. Donateurs mogen giften aftrekken voor inkomsten- of vennootschapsbelasting. Lees meer over de ANBI belastingvoordelen.

Download ons jaarverslag via deze link of klik op afbeelding. 

Jaarverslag 2023

 

Dit willen wij bereiken jaarcijfers 2023

 

Zo bereiken wij ons doel 2023

 

Zo komen wij aan ons geld 2023

 

  
  

Digitaal erfgoed UNESCO

KB heeft Stop Pesten Nu opgenomen als digitaal werelderfgoed

Unesco  heeft Stop Pesten Nu opgenomen als digitaal werelderfgoed

Met trots laten wij weten dat www.stoppestennu.nl officieel is opgenomen als digitaal erfgoed van UNESCO door de Koninklijke Bibliotheek (KB) en hiermee is onze website internationaal erkend. Deze erkenning onderstreept het belang van ons werk in de strijd tegen pesten en online pesten. Sinds 15 februari 2017 wordt onze waardevolle informatie, die een belangrijk deel vormt van de Nederlandse cultuur en maatschappij, gearchiveerd en bewaard voor toekomstige generaties.  

Deze unieke status benadrukt de noodzaak en het belang van uw steun aan Stop Pesten Nu, zodat we ons essentiële werk kunnen voortzetten en onze impact kunnen blijven vergroten.

Transparantie en groei

We hebben besloten om ons lidmaatschap bij het CBF keurmerk op te zeggen omdat we geloven dat het tijd is voor een nieuwe fase van groei en ontwikkeling voor onze organisatie. Terwijl we dankbaar zijn voor de waardevolle ervaringen en inzichten die we hebben opgedaan tijdens onze tijd als lid, geloven we dat deze stap ons de flexibiliteit zal bieden om ons nog meer te richten op onze missie en onze impact te vergroten. We blijven vastbesloten om transparantie, integriteit en verantwoording hoog in het vaandel te houden, en we kijken ernaar uit om nieuwe wegen te verkennen om onze doelen te bereiken en een positieve verandering teweeg te brengen in de wereld.

ANBI

Als ANBI Stichting hoeven wij geen erf- of schenkbelasting af te dragen, en donateurs kunnen giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Gebruik onze ANBI-rekenmodule om te zien hoeveel een gift aan Stop Pesten Nu je netto kost na belastingvoordelen.

Lid van Goede Doelen NederlandGoede Doelen Nederland

Goede Doelen Nederland is de brancheorganisatie voor erkende goede doelen. Zij zetten zich in voor het maatschappelijk draagvlak van en het publieksvertrouwen in goede doelen zodat zij professioneel en in onafhankelijkheid kunnen werken aan hun missie.Bekijk onze leden pagina.

In 2022 besteedde wij 95% aan onze doelstellingen

Stichting Stop Pesten Nu is volledig afhankelijk van donaties en vrijwilligers. Wij ontvangen (nog) geen subsidies.

Dit gaven wij uit in 2022 - 95% naar onze doelstellingen - Stichting Stop Pesten Nu

In 2021 besteedde wij 95% aan onze doelstellingen

Stichting Stop Pesten Nu is volledig afhankelijk van donaties en vrijwilligers. Wij ontvangen (nog) geen subsidies.

Dit gaven wij uit in 2021

Dit besteedden wij in 2021 aan het maatschappelijk doel

Opzeggen donatie Stichting Stop Pesten Nu 

Het is fantastisch dat u in het verleden besloten heeft om Stichting Stop Pesten Nu te ondersteunen met uw donaties. Uw steun is van onschatbare waarde voor ons werk in de strijd tegen pesten. We waarderen uw betrokkenheid enorm. Maar we begrijpen ook dat er situaties kunnen zijn waarin u uw donatie wilt stopzetten. Dat is helemaal begrijpelijk, en we willen het proces zo eenvoudig mogelijk maken voor u. Lees hier verder hoe u uw donatie kunt stopzetten. We willen nogmaals benadrukken hoezeer we uw steun waarderen, en we zijn dankbaar voor de tijd die u aan Stichting Stop Pesten Nu heeft gewijd. Als uw situatie in de toekomst verandert en u overweegt opnieuw te doneren, staan we altijd klaar om u weer welkom te heten. Dank u wel voor alles wat u heeft bijgedragen aan onze missie om pesten te stoppen.

 

 

 

WAARSCHUWING voor NEP verkopen advertenties zogenaamd voor Stop Pesten Nu Let op! Oplichters actief en zij misbruiken onze naam

---> Nep advertentie verkopen zogenaamd voor Stop Pesten Nu
Ook horen wij regelmatig dat organisaties denken dat zij ons steunen door hun logo te plaatsen.

Dit is een veelvoorkomende truc van oplichters die aan de telefoon de schijn wekken dat deze steun ten goede van ons komt. Lees verder >> 

---> Nep inzameling zogenaamd voor Stop Pesten Nu
Er zijn steeds meer gevallen waarin particulieren doen alsof ze geld inzamelen voor goede doelen of artikelen verkopen waarvan zij de opbrengsten aan ons doneren. Lees verder >>